Yellow Jacket 8-Outlet Metalen Stroomblok 51148

Yellow Jacket 8-Outlet Steel Power Block 5148 Review

We zijn onlangs begonnen met het gebruik van Yellow Jacket 8-Outlet Metal Power Block 5148 op de bouwplaats en in de winkel. De Yellow Jacketpower-strip is een stuk stopcontact dat is bevestigd aan het uiteinde van een flexibele kabel die in een stopcontact wordt gestoken. Stekkerdozen worden meestal gebruikt waar er vraag is naar elektriciteit in de buurt van een wandcontactdoos.

Stekkerdozen, ook wel herlaadbare stroomkranen, stripstekkers, stroomkranen en tijdelijke stroomkranen genoemd, zijn uitgevonden en ontworpen om te worden gebruikt met een aantal laagvermogensbelastingen, zoals computers, randapparatuur of audio-/videocomponenten of apparaten die een ampèrewaarde hebben die lager is dan de gediende belasting. We zien ze elke dag op het werkterrein worden gebruikt door aannemers die proberen de toegang tot stroom te maximaliseren en ook om te voorkomen dat de stroomonderbreker wordt uitgeschakeld.

De Yellow Jacket 8-Outlet Metal Power Block 5248 heeft een duurzaam ontwerp met een stevige metalen behuizing en is zeer geschikt voor de garage, werkplaats en kelder waar u een overbelastingsbeveiliging nodig heeft.

Waarom Is The Yellow Jacket Block Zo Speciaal?

De Yellow Jacket 8 Outlet Metal Power Block 5148 heeft 8 outlets. Er is ook een versie met 4 stopcontacten.

Het apparaat heeft ook een 2,4 ampère USB-oplaadpoort, die is bedekt met een flexibel afdekkapje. U kunt uw tablet of mobiele telefoon opladen zonder dat u een grote adapter nodig heeft.

Een kenmerk dat mijn aandacht trok, was de geïntegreerde cordwrap, waarmee ik het snoer gemakkelijk om de blokbehuizing kan wikkelen. Het snoer is 1,8 meter lang en heeft een clipplug.

De naam Yellow Jacket verklaart gemakkelijk de goed zichtbare gele kleur, wat een geweldige veiligheidskleur is op een werkterrein. Een verlichte aan/uit-schakelaar en een 15A stroomonderbreker beschermen en controleren het blok.

Een ander kenmerk dat niet meteen duidelijk is, maar wel heel mooi is, is de afstand tussen de stopcontacten. Twee stopcontacten zijn verder van de rest verwijderd om grotere adapterstekkers mogelijk te maken. Vaak kunnen adapter- en oplaadstekkers te groot zijn om het gebruik van een nabijgelegen stekker mogelijk te maken. Dit maakt de dekselloze plug onbruikbaar. De scheiding is ingebouwd om alle pluggen open te houden voor gebruik.

Dit krachtblok is de kosten ongeveer waard qua duurzaamheid en functies.

Functies

  • Snoerlengte: 6
  • Behuizing van metaal
  • Flexibele vuilafdekkingen voor de 2.4A USB
  • Snoerbeheer met snoerclipstekker
  • Goed zichtbaar koord 14/3
  • Voeg gemakkelijk en veilig stopcontacten toe waar je ze nodig hebt.
  • Weerstabare brekerschakelaar
  • Bescherming tegen overbelasting
  • 8 verkooppunten
  • Weegt 8 kg
  • Gemaakt in China
  • Afmetingen: 12,5 x 3,5 x 1,5 ”
  • Kleur geel

Opmerking Over Het Gebruik Van Stekkerdozen

Veel elektrisch gereedschap is beter af met een zo kort mogelijk snoer en zo dicht mogelijk bij de stroombron om spanningsval en slijtage aan de motoren te minimaliseren. Het is beter om apparaten met een hoog trekvermogen rechtstreeks op een stopcontact aan te sluiten of een langer verlengsnoer te gebruiken.

Dit is een serieus probleem met stekkerdozen. Het is belangrijk om te weten hoeveel elektriciteit er nodig is om een bepaald apparaat te laten werken voordat u de stekker in een stekkerdoos steekt. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor wattage-specificaties op uw apparaten of gereedschappen.

Het Yellow Jacket 8-Outlet Metal Power Block 5148 wordt online verkocht voor: Yellow-Jacket-5148-8-Outlet-Blockwith2-4A