Verschillende Soorten Brood Om Te Beoordelen

Hoewel brood als fastfood kan worden beschouwd, is de smaak uitstekend. Jonge kinderen zijn er dol op omdat het kan worden gemengd met ander voedsel dat ze lekker vinden. Het gerecht is erg populair over de hele wereld, hoewel elk land zijn eigen manier heeft om het te maken.

Brood, dat dateert uit het Neolithicum, kan op veel manieren worden gemaakt. een oven of geëmailleerd, ongezuurd is ook nodig, afhankelijk van het al dan niet toevoegen van de gist, om het te laten drijven. Brood wordt gemaakt van meel en water. Andere ingrediënten, zoals zout, vet en gist, zoals gist of bakpoeder, worden ook gebruikt bij het maken van brood of het toevoegen van ingrediënten. Je kunt ook poedersuiker, specerijen en fruit, groenten, zaden of noten toevoegen, evenals kruiden.

Wacht niet! Laten we het laatste nieuws hieronder bekijken.

1. Volkorenbrood

1 Volkorenbrood

Voor dit soort brood is volkorenbrood de eerste keuze voor hun menu als het gaat om een noodzakelijk dieet in plaats van zetmeel zoals rijst, vermicelli of pasta. Dit type brood is ook bekend als volkorenbrood gemaakt van volkoren meel, de ingrediënten in volkoren meel zijn gemaakt van volkoren granen, waaronder zemelen en kiemen, volkoren.

De reden dat veel mensen dit brood gebruiken, is dat het meer vezels, eiwitten en vitamines bevat dan wit brood en bovendien een betere smaak heeft. De manier waarop je volkorenbrood kookt is anders omdat er meer water aan het mengsel moet worden toegevoegd. Volkoren deeg absorbeert meer water, dus het moet licht gekneed worden.

Zemelenkorrels breken de eiwitbindingen in brooddeeg en maken het plat terwijl het drijft. Dit brood is geweldig voor sandwiches, snacks en eieren in gaten.

2. Wit brood

Witbrood wordt vaak gemaakt van bloem voor alle doeleinden, broodmeel of beide. Het heeft een fijne poeder- en korrelige textuur, waardoor het gemakkelijk te snijden is, vooral waar smaken kunnen worden gemengd voor extra schoonheid, zoals noten (rozijnen, ontbijtgranen) of smaken (groene thee, cacao).

Aan de andere kant wordt het gebruikt in fastfoodketens zoals Subway, of fastfood samen met melk, boter en pindakaas en kan het tijdens het koken in elke vorm worden gegoten, afhankelijk van de smaak voor verwerkingsdoeleinden.

3. Meergranenbrood

Dit brood is gemakkelijk te herkennen omdat het volkoren meel, bloem voor alle doeleinden en rogge gebruikt. Aan de andere kant wordt het, afhankelijk van de ingrediënten die aan het brood worden toegevoegd, ingedeeld in 2 soorten licht brood, zwaar brood en is het zeer geschikt voor sandwiches.

4. Bruin Brood

4 Bruin brood

Over het algemeen is bruin brood vergelijkbaar met wit brood, wanneer karamel aan de achterkant wordt toegevoegd. Sommige plaatsen gebruiken een populaire methode om dit brood te bereiden, inclusief tarwekiemen, samen met de schuur, waarin de hersenen 10% uitmaken. Aan de andere kant, als je bruin brood koopt, kies dan voor bruin brood dat 100% ongemengde volkoren bevat, soms gemengd met noten.

Zorg ervoor dat u de ingrediënten zorgvuldig leest voordat u koopt.

5. Roggebrood

Hoewel roggebrood een Europees product is, is het ook in de Verenigde Staten te vinden. In Europa wordt echter het merendeel van het roggebrood gemaakt met 100% puur roggemeel. In de VS kan roggebrood echter ook voornamelijk van tarwe worden gemaakt. Dit geeft het een stevige smaak en strakke kruim.

Aan de andere kant kan roggebrood licht, medium of donker van kleur zijn, afhankelijk van welk deel van de roggebessen wordt gebruikt om het deeg te maken. De smaak is typerend voor pasta en sandwiches met mais, of sandwiches met mais en Reubens.

6. Zuurdesembrood

Zuurdesem is een Egyptische uitvinding uit 1500 voor Christus. Het was ook een typisch gerecht uit de San Francisco Bay Area vanwege de milde zure smaak. Dit komt door het langdurige fermentatieproces met gist en lactobacillen. Produceert van nature melkzuur, waardoor het brood zijn karakteristieke, lichtzure smaak krijgt.

Qua textuur is het vrij dicht, nu in het proces van het maken van het deeg en het water wordt gefermenteerd voordat het brood wordt gemaakt, toegevoegd aan het zuur, meestal bakzout of gist. Dit brood bakt met grote luchtbellen en een zacht midden. Het is geweldig voor de spijsvertering en de controle van de bloedsuikerspiegel, maar ook voedzamer dan veel andere soorten brood.

7. Ezechiël Brood

7 Ezechil brood

Ezechiël-broden worden beschouwd als broden zonder dat er meel aan de mix is toegevoegd, omdat het proces om het te maken behoorlijk grondig en selectief is. Soms worden gekiemde granen, onvoldoende verhitte zaden en bonen gebruikt. Deze granen moeten echter goed worden gekiemd voordat ze kunnen worden gebruikt bij het maken van brood.

8. Roti

Dit is een beroemd plat brood, populair in Aziatische landen zoals India. Het kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan meelsoorten zoals tarwe, gierst, sorghum en voor alle doeleinden. In sommige delen van India kunnen cornflakes ook van maïszetmeel worden gemaakt.

9. Ciabatta

Ciabatta is inheems in Italië, wat ‘pantoffels’ betekent in de inheemse taal. Ciabatta werd voor het eerst geproduceerd in 1982. Ciabatta is een brood dat over het algemeen is afgeplat en in het midden licht ingezakt. Het is meestal gemaakt van bloem, zout en gist. De textuur en schil zullen in Italië echter enigszins verschillen, afhankelijk van hoe het deeg daar wordt gemengd, maar de hoofdingrediënten blijven hetzelfde. Natural Ciabatta is geweldig voor sandwiches en andere doeleinden voor het maken van sandwiches.

10. Bananenbrood

10 Bananenbrood

Deze cake klinkt bekend, want hij is dik, vochtig en zoet. Er zijn ook veel taarten met toegevoegde groenten. andere knollen zoals courgettebrood, courgettebrood. Er zijn met name veel soorten cakes in Amerika. Er zijn eerdere verhalen dat een Amerikaanse bakker parels gebruikte om koolstofdioxide in zijn deeg te maken. Dit soort brood heeft ook zijn eigen feestdag: 23 februari is de nationale bananenbrooddag.

11. Stokbrood

Dit brood is lang en stokvormig. Vanwege zijn oorsprong wordt het ook wel Frans brood genoemd. Deze cake gebruikt alleen eenvoudige materialen om te maken, maar is zeer iconisch. Hij onderscheidt zich door een taaie korst, een luchtige binnenkant en insnijdingen aan het oppervlak van de cake, waardoor de lucht kan uitzetten tijdens het bakproces.

De cake is geweldig als hij wordt gecombineerd als een burger met augurken, eenvoudig vliegend met botercrème op smaak gebracht met voldoende smaak op de kruim in plaats van een gehaast ontbijt, met name dit brood is erg populair Zuidoost-Aziatische landen zoals Vietnam met de typische variatie in de kern van brood zoals gebakken broodjes, gegrild varkensvlees, gemengd . . .

12. Breadstick

Dit brood is kleiner dan het stokbrood en is ontstaan in het laarsvormige land in de 17e eeuw. Het is een klein, stokvormig brood dat wordt geserveerd in Amerikaanse restaurants. Het is klein, zacht en warm. Je kunt het bedekken met kaas of knoflook, of er een dessert van maken met ijs en kaneel.

13. Brioche

Brioche, een Frans zoet brood gemaakt met eieren en boter, dateert uit 1404. Het heeft een volledig zachte, gouden korst van de eierwas die vlak voor het bakken is aangebracht. Het wordt gebruikt in hamburgers, broodjes en zelfs wentelteefjes.

14. Focaccia

Het woord focaccia, afkomstig uit Italië, is afgeleid van het Latijnse woord Panis focacius, wat betekent dat haardbrood een soort platgeglazuurd brood is, meestal plat gebakken, op hoog vuur gebakken in een bakplaat of pan. Het deeg is vergelijkbaar met pizzadeeg en heeft soms een toegevoegde smaak van verse kruiden en knoflook. Het is bedekt met olijfolie voor het bakken om een knapperige korst te maken. Heerlijk om te dippen in soepen of geserveerd met vlees en kaas.

15. Pitabroodje

15 Pitabroodje

Pita is een soort plat gistbrood gemaakt van tarwebloem, afkomstig uit het Midden-Oosten ongeveer 4.000 jaar geleden, gekookt op hoge temperatuur, waardoor het brood zacht en rond wordt.

Geweldig voor sandwiches met falafel die in een cake kunnen worden gestopt of in vormen kunnen worden gesneden en gedompeld in dipsauzen van hummus en tzatziki of als bak- of bakvorm.

16. Challah

Challah brood is een onmisbaar iets in het joodse geloof dat op sabbatten en op feestdagen wordt geserveerd. In het bijzonder werd het oorspronkelijk berken genoemd voordat het woord challah in de middeleeuwen werd gebruikt, naast het dragen van rijke symbolen, overlappende ingrediënten zoals maanzaad en sesamzaad symboliseren het manna van God, de Tet buiten symboliseert liefde. Challah wordt gemaakt van eieren.

17. Maïsbrood

Het populaire beeld van maïsbrood in het gebied onder de Mason-Dixon-lijn, is afkomstig van indianen. Gemaakt van fijngemalen maïs, bloem, eieren en melk of magere melk. Aan de andere kant worden cornflakes in zuidelijke stijl traditioneel gebakken in een pan, ongezuurd of met zuiveringszout. Traditioneel maïsbrood heeft een rijke, rijke en knapperige smaak. Je kunt er direct van genieten en toch heerlijk smaken.

18. Pompernikkel

Pumpernickel komt uit Duitsland, waar het wordt gemaakt van grove volkoren rogge. Modern roggebrood verschilt van het traditionele. Het recept wordt 24 uur op laag vuur gebakken, dus geduld is vereist. De donkere kleur van Pumpernickel wordt gecreëerd door melasse aan het beslag toe te voegen.

Gevolgtrekking

Tegenwoordig worden veel soorten brood die op de markt worden verkocht, in de loop van de tijd veel verbeterd door opmerkingen van klanten en zelfs door de perceptie van de bakker. We delen graag met een van de 18 verschillende broden van over de hele wereld, maar het hart van brood is het origineel. Hoewel er enkele gebreken zijn, hopen we dat het u toch voldoende informatie zal bieden.